Bogen "Der kommer tog" er en kalejdoskopisk fortælling om tog og jernbaner i Danmark i "den gyldne tid" 1892-1970, hvor dampen regerede, og hvor der var jernbaner overalt i landet. Bogen er rigt illustreret med flere hundrede flotte og spændende fotografier, og teksten er levende fortalt og kommer hele vejen rundt. Bogen er på 270 sider, og den er hidtil udkommet i tre oplag - enestående for en dansk jernbanebog. Bogen skal købes her igennem hjemmesiden, men vær opmærksom på, at portoen er meget høj - bogen vejer over halvandet kilogram. Køb den evt. på et af de markeder, som FRISPORET deltager på - Frederiksberghallen den 4. september og Valby Kulturhus den 2. oktober. Bogen kan også afhentes på adfressen efter forudgåendeaftale.

Bøger og blade

Der kommer tog, bog af Flemming Søeborg

 
Flot bog om danske jernbaner 1892-1970. gedigent værk fra Gyldendal, 270 sider med hundredevis af billeder og ledsagende, bredt fortællende tekst. Masser af glimrende og delvis ikke tidligere offentliggjorte fotos fra private samlere. Bogen er en stor succes og er kommet i tre oplag.
Kan bestilles her til afhentning, men kan også sendes - bemærk dog, at portoen er meget stor, da bogen vejer over 1,5 kg.
350,00 DKK
stk.
Der kommer tog, bog af Flemming Søeborg
Frisporet | CVR: 25006895 | Odensevej 98 B, Hjallese, 5260 Odense S - Danmark | Tlf.: 62 21 25 50