Om Frisporet

FRISPORET blev oprettet den 1/11-1999 som postordre- og modelbyggervirksomhed. Siden da er en omfattende forfattervirksomhed kommet til, og i dag producerer FRISPORET også magasinet "Spor og baner", der udkommer seks gange årligt.

FRISPORET har ikke nogen fysisk butik, men jeg kommer meget rundt på markeder i ind- og udland og medbringer her et bredt sortiment af modelbiler, en del modeltog, lidt tilbehør, bøger og blade.

Gennem årene har FRISPORET fremstillet et stort antal modelbiler i skala 1:87 med danske reklamer, men disse modeller (cirka 40 forskellige) er næsten alle udsolgt nu. I 2013 blev FRISPORETs model af en postbil, Bedford CA fra 1962, valgt af DMJU som Årets Model. Disse biler, der kom i tre nummervarianter, er stadig i sortimentet.
Det samme gælder Chevrolet Impala, kendt fra Olsen Banden, grisehandlerbilen og Olsen banden-figursættet.
Desuden har FRISPORET fremstillet mange hundrede udgaver af Statsbanernes røde rutebiler med 'snude' og bagagebærer på taget - diesse laves fremover kun på bestilling. Det samme gælder de meget eksklusive, håndlavede udgaver af De Hvide Busser, disse legendariske køretøjer fra de sidste dage under Anden Verdenskrig, hvor de fragtede tusindvis af danske fanger hjem fra de nazistiske kz-lejre.


 
 
 
 
 
Modeltog - Modelbiler - Hobby
Frisporet | CVR: 25006895 | Odensevej 98 B, Hjallese, 5260 Odense S - Danmark | Tlf.: 62 21 25 50